Select Page

De ce Bathrium?

Alegerea produselor noastre vine la pachet cu o serie de caracteristici care ne definesc şi ne reprezintă:

calitate

Materialele folosite atât pentru mobilier – lemnul masiv de stejar, cât şi cele pentru lavoare şi bateriile sanitare sunt atent alese, prelucrate sau îmbinate pentru a crea produse impecabile.

Rezistenţă

Lemnul este tratat cu 4 straturi de lac mat, pentru o protecţie perfectă în mediul umed din baie.

Stil

Lemnul este prelucrat cu măiestrie şi este pus în valoare prin piese de mobilier cu design elegant, oferind un aer pe cât de simplu, pe atât de rafinat.

Flexibilitate

Mobilierul este modular şi poate fi amplasat fie pe perete, fie pe pardoseală, după bunul plac, şi se armonizează cu o gamă extinsă de lavoare şi baterii sanitare, care, de asemenea, lasă libertatea de amplasare pe blat sau pe perete.

Funcţionalitate

Piesele de mobilier, pe cât sunt de  simple şi elegante, pe atât sunt de generoase ca spaţiu de depozitare. De asemenea, sunt uşor de manevrat şi oferă libertatea de a amenaja orice baie, indiferent de dimensiunile acesteia.

accesibilitate

Raportul preţ-calitate este unul corect, accesibil şi uşor de ajustat în funcţie de nevoi şi dorinţe.

Măiestrie

Fiecare piesă de mobilier este atent creată, fără cusur, cu atenţie la detalii, pe măsura valorii materialului pe care îl folosim.

Sustenabilitate

Lemnul pe care îl folosim deţine certificare FSC®, fapt care dovedeşte provenienţa acestuia. Exploatăm controlat şi resposabil, replantăm în loc şi folosim toate părţile unui copac, pentru a nu risipi nimic din ce a oferit natura.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare