Select Page

Colecția Young

Pentru noi, funcţionalitatea şi stilul întotdeauna merg mână în mână, pentru a nu fi nevoie să alegi între ele, atunci când vine vorba de amenajarea băii.

De aceea, preţuim lemnul şi considerăm că este materialul ideal pentru a crea mobilier de baie elegant şi de calitate, în acelaşi timp. Iar pentru a fi specifici, preferinţa noastră este lemnul de stejar masiv, un arbore nobil, care exprimă rafinament, indiferent în ce formă de mobilier s-ar afla. 

Dincolo de rezistenţa materialului folosit, durabilitatea pieselor de mobilier se datorează şi celor 4 straturi de lac mat aplicate pe lemn, care îl protejează în mediul umed din baie.

Aceasta a fost, de altfel, principala noastră preocupare, pentru a te putea bucura timp îndelungat de alegerea făcută şi de toate avantajele colecţiei Bathrium. De designul elegant şi, în egală măsură, de libertatea de amenajare a băii după bunul plac, manifestându-ţi deplin creativitatea.

În acest sens, mobilierul este modular şi flexibil în configurare, permiţând suspendarea sau amplasarea pe pardoseală. De asemenea, prin conceptul de design pe care îl respectă, acesta se potriveşte perfect cu o gamă extinsă de lavoare şi baterii sanitare care pot fi montate pe blat sau pe perete.

Bari cu suport

Barletta

Bolzano 

Belluno cu suport

Belluno

Bolzano cu suport

Biella

Bolzano

Belluno cu suport

Bolzano cu suport

Biella

Barletta

Bari cu suport

Oglindă Dreptunghiulară

Dulap Baie Bathrium

Oglindă Dreptunghiulară

Oglindă Rotundă